Diensten en werkgebied

Focus in de trajecten ligt op oriënteren om (weer) te gaan werken, zoeken naar werk en ondersteunen om bestaand werk te behouden. Ik ben werkzaam in heel Nederland met focus op de randstad.

Ik heb ruime werkervaring in de reintegratie, waar ik met veel passie mensen met een arbeidsbeperking naar en op het werk begeleid. Ook mensen die vanwege ziekte of energieproblemen dreigen uit te vallen begeleid ik middels coaching weer richting werk. Contact onderhouden met werkgever, bedrijfsarts, gemeente en UWV gaan mij goed af. Met bondige rapportages en klare taal. Ik ben gebarentaalvaardig waardoor ik ook met mensen met een auditieve beperking kan communiceren. 

 

Mijn dienstverlening bestaat onder andere uit: 

  • Werkfit Traject
  • Traject naar Werk
  • Jobcoaching 
  • 1e en/of 2e spoortraject
  • Advisering
  • Jobfinding 
  • Participatiecoaching
Verschillende gemeenten, het UVW, reïntegratiebureaus en werkgevers verleen ik ondersteuning, maar er zijn ook particulieren die mij vragen ze te helpen.